• Acupunctuur 2

Acupunctuur is zeer werkzaam bij pijnklachten

Pijnvermindering via acupunctuur is bewezen. Het prikken van acupunctuurpunten werkt op moleculair niveau. Het zorgt ervoor dat stoffen zoals neurotransmitters in het zenuwstelsel vrijkomen. Volgend op acupunctuur worden endorfines, serotonine en noradrenaline vrijgemaakt in de hersenen en ruggemerg, met als resultaat verminderde pijngewaarwording.

Een internationaal onderzoek door negen epidemiologen en bio-statistici heeft uit individuele gegevens van 17.922 patienten aangetoond dat acupunctuur helpt bij de pijnbestrijding van:


Acupunctuur bij migraine en chronische hoofdpijn werkt ontstekingsremmend, het normaliseert de bloeddoorstroming in de hersenvaten, stimuleert de afgifte van endorfines en de aanmaak van serotonine. Een vierdubbele werking dus!

 • Over mij

  Over mij

  Mijn naam is Arjan Lehman de Lehnsfeld. Ik ben acupuncturist en praktiserend lid NVA sinds 1990. Na mijn opleiding tot....

  Lees meer
 • Specialisaties

  Specialisaties

  Acupunctuur Castricum is een resultaat gerichte praktijk. Steeds meer mensen maken succesvol gebruik van....

  Lees meer
 • Vind uw klacht

  Vind uw klacht

  Acupunctuur is voor veel aandoeningen een geschikte therapie. Acupunctuur kan deze klachten verhelpen....

  Lees meer
 • Acupunctuur

  Acupunctuur

  Acupunctuur bestaat uit het prikken (punctuur) van een naald (acus) in en door de huid op specifieke plaatsen....

  Lees meer
 • Tarief en vergoeding

  Tarief en vergoeding

  Veel zorgverzekeraars vergoeden acupunctuurbehandelingen...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.